Din seria „Trecut-au anii…”

De parcă nu era evident…

Salutare! Se zice că un necaz nu vine niciodată singur! Tocmai când era să-mi treacă melancolia cu îmbătrânirea, cu „ne”realizările, când era sa mă împac cu asta şi să pornesc cu un avânt tineresc spre noi împliniri……dau peste un fost coleg de liceu, şi de altfel un bun prieten, la ceas târziu de noapte, şi ăsta, se pune să-mi aducă aminte de lipsa mea de la întâlnirea de 10 ani de liceu, ZECE ANI!!!!!!!!!, – băi ce trecură anii – şi îmi dă adresa, virtuală, evident, unde pot vedea poze de la respectiva întâlnire. Şi na, curiozitatea, repede la benoclat pe poze……

După …. ceva timp de urmărit fotografii am ajuns la concluzia pe care am formulat-o parafrazând o secvența din „Toamna bobocilor” (un film romanesc, pt. cei mai tineri): bai, ce tineri şi frumoși eram noi, colegii liceeni, mai ales eu, şi ce au îmbătrânit şi s-au ramolit, mai ales ei…….

(7 Oct 2008)

Comentariu de la coleg…(Dj. Seby)

Uite cum stă treaba. Au trecut anii tinereții dar vin ceilalți care o sa fie şi mai frumoși şi mai puşi pe fapte mari. Ţi-am amintit ca nu ai fost la întâlnire pentru ca am simțit toți cei prezenți acolo, în frunte cu Diriga, că lipsește „artistul” dintre noi. Cel care era mereu în prima bancă, lângă mine de altfel, şi cu care împărţeam umila cămăruţă de la un anumit post de radio foarte ascultat (cu forţa). Ne-au lipsit remarcile tale cu privire la viaţă de zi cu zi şi în special la adresa COLEGELOR. :)). Ce mai. A fost frumos, cu toate tâmpeniile pe care le-am făcut împreună. De la autobuzul pe care îl împărţeam în drum spre şcoală până la, „uneori”, mâncarea din pauza mare. Dar anii au trecut, ne-a mai crescut şi nouă valoarea – ca să nu zic că am îmbătrânit, şi ne-am clădit un viitor, fiecare cum a ştiut mai bine. Mă bucur că te-am găsit scriind. Mă gândeam să mă apuc şi eu de blog-uit însă nu prea îmi ajunge timpul nici măcar pentru mâncarea aia din pauza mare. Asta e. În rest toate bune şi…RESPECT JOHNNY.

Reclame

Posted on 7 octombrie 2008, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: